Wij nemen nieuwe patïenten aan. Meld je nu aan.

X

Esthetische tandheelkunde

Mooie tanden met esthetische vullingen, kronen, veneers of bleken.

Of het nu voor de eerste indruk is of voor een stevige hap. Een mooi gebit maakt je blij en houdt je gezond. Een gezond gebit en een goede kauwfunctie verbeteren zelfs ons bewegingsapparaat en onze dagelijkse prestaties. Bent u niet tevreden over uw gebit? Wij helpen u zorgeloos en trots te zijn op uw gebit.

Als uw tanden eenvoudigweg verkleurd zijn, kan een professionele tandenreiniging en eventueel bleken voldoende zijn. Bij kleine tot middelgrote tanddefecten kunnen met tandkleurige vulmaterialen geweldige esthetische resultaten worden bereikt. Voor grotere defecten of ontbrekende tanden bieden wij hoogwaardige, volledig keramische tandkronen of -bruggen. Dit fijne materiaal (met soms een laagdikte van slechts 0,3 mm voor fineer) overtuigt niet alleen door zijn geweldige esthetiek, maar is door zijn massieve karakter ook duurzamer dan vulmaterialen. Het is daarom perfect voor mensen met versleten tanden (bijvoorbeeld door tandenknarsen). Als u meerdere tanden mist, is een combinatie van implantaten en keramische kronen wellicht iets voor u!

Is uw tandboog niet harmonieus of is het slechts een kleine afwijking waar u last van heeft als u uw tanden laat zien? Dan is een orthodontische behandeling een zachte alternatieve therapie.

Onder het motto “Er zijn geen problemen, alleen oplossingen” bieden wij u verschillende mogelijkheden om uw wensen te vervullen.

Jarenlange ervaring in de hoogste discipline van de tandheelkunde is uw garantie voor een behandeling die optimaal op uw wensen is afgestemd.

Ben je nieuwsgierig? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn hier voor jou!

Wij nemen nieuwe patienten aan.

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Wij ontvangen je graag in onze praktijk voor een persoonlijk advies!