Wij nemen nieuwe patïenten aan. Meld je nu aan.

X

Implantologie

Onze specialiteit, implantaat behandelingen. Een nieuwe tandwortel voor een stevig gebit.

Jouw stevige beet

Knapperig eten, een stevige bite, onbezorgd praten en lachen. Vaste tanden geven ons veiligheid, plezier en kwaliteit van leven. Ze vertegenwoordigen aantrekkelijkheid, levensvreugde en lichamelijke gezondheid. Stevige tanden zijn niet alleen een visitekaartje voor ons uiterlijk, maar geven ons kaakgewricht en de gehele wervelkolom ook stabiliteit in het leven. Een volledig gebit heeft een positief effect op ons uiterlijk; het voorkomt de snelle progressie van tekenen van veroudering op ons gezicht rond de mond.

Door implantaten ondersteunde restauraties lijken sterk op onze eigen tanden en voelen aan als onze eigen tanden vanwege hun goede biocompatibiliteit.

Met de nieuwste behandelmethoden zijn de benodigde tijd en de omvang van de procedure relatief minimaal, waardoor de procedure veel draaglijker is vergeleken met oude methoden. Dankzij de moderne technologie (in onze praktijk zijn wij in staat 3D opnamen te vervaardigen middels een CBCT) kunnen implantaatbehandelingen vrijwel perfect worden gepland. Hierdoor wordt het inbrengen van de implantaten nauwkeuriger en het resultaat voorspelbaar. Je weet dus precies wat je kunt verwachten.

Mist u een tand of wilt u een permanente, vaste restauratie?

Met een perfecte planning en gecoördineerde, soepele processen beloven wij u sterke tanden, een stevige houvast, een nieuwe glimlach en vooral een nieuwe levenshouding!

Wij zijn specialisten op dit gebied met jarenlange ervaring en helpen u graag bij het vinden van de voor u ideale oplossing.

Hoogwaardige tanden voor een goede en goedkoop betalbare prijs. 

Voor een stabiele houvast – wij bieden u overtuigende en solide argumenten! Neem contact met ons op!

Wij nemen nieuwe patienten aan.

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Wij ontvangen je graag in onze praktijk voor een persoonlijk advies!